ZBOG NJE JE SINOĆ GOREO BEOGRAD! Ovako je izgledao PRVI NASTUP Kije Kockar! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Kristina Kija Kockar osvojila je simpatije publike učešćem u rijalitiju “Zadruzi” i odnela pobedu. Po završetku ovog šou programa, ona se bacila u muzičke vode i sa grupom “Ministarke” snimila duetsku pesmu “Ne vraćam se na staro” koja je oborila sve rekorde.

Autor: E-Stock/Rajko Ristić

Kija je sinoć imala svoj prvi nastup na jednom prestoničkom splavu na kom je bilo mnogo ljudi jer su svi želeli da je vide i čuju uživo. Ona je došla ruku pod ruku sa tekstopiscem Filipom Miletićem, a kako je priznala za portal Pink.rs, bila je veoma uzbuđena.

Pozitivnu tremu imam, uzbuđena sam, drago mi je što ste vi došli da me ispoštujete i publika i dosta kolega i poznatih ličnosti je došlo, videla sam i Veljka, lepo. Lepi Mića je rekao da će doći, Ana Korać, Matora i Sanja ako stignu… Ja nisam nešto ni zvala ljude, nisam stigla, ko je došao, super, ko nije, doći će sledeći put i to je to – rekla je sinoć Kija.

Autor: E-Stock/Rajko Ristić

Ona je istakla da je dobila mnogo lepih poruka pred sinoćni nastup:

Većinom svi su mi poželeli uspeh, ja najlepše poruke dobijam od Milice Pavlović, ali šta mi je napisala to će ostati tajna, to je nešto između nas dve – istakla je novopečena pevačica.

U nastavku možete pogledati i kako je Kijin nastup izgledao, a kao što je bilo i očekivano, pored svoje, ona je otpevala i jednu pesmu Milice Pavlović.

Izvor: pink.rs / Autor: R. L./ N. Vujčić