GOTOVO JE? “Tanji Savić Nema Pomoći!“

Pjevačica Tanja Savić doživjela je ogromnu popularnost kada je prije više od deset godina uplovila u muzičke vode. Imala je velike hitove, stekla je brojne fanove, a onda se to, prema mišljenju mnogih njenih kolega, u velikoj mjeri promijenilo kada je odlučila da se uda za Dušana Jovančevića i preseli se u Australiju, gdje je rodila sinove, Maksima i Đorđa.

Nakon što je riješila da se vrati na muzičku scenu, Tanji nije bilo lako da povrati svoju staru slavu – prema analizama pojedinih estradnih stručnjaka, njene nove pjesme nisu doživjele očekivani uspjeh.

Iako sada mnogi misle da Tanja ide pravom stazom koja će je ponovo dovesti do trona, potpuno drugačije mišljenje ima Vesna Rivas koja, kako tvrdi, mnoge stvari može da predvidi pomoću tarot karata.

“Ne može ona da se vrati. Tanja Savić, da je spustila gard i slušala instrukcije, bila bi mnogo uspješnija. Ona je sama uticala na pomijeranje svog puta. Ego, ponos… To je zlo broj jedan! Zbog toga narod posti i drži se vjere, da sebi ne dopusti da umisli da je zvijezda. Njoj nema pomoći“, ubijeđena je bivša farmerka u svoje tvrdnje.

“Prije nego što je postala poznata, imala je veliku ljubav, a onog sekunda kada se pojavila na TV-u prekinula je vezu. Taj momak je mnogo patio, mislim da još uvijek pati, a Tanju sad stižu njegove suze. Dobila je slavu, bogatog muža, djecu, sve što je sanjala, ali ne može da ima sreću i da bude zvijezda, to nikada neće biti. Napravila je sebi karmički zapis i baksuz, ovo je njen plafon“, objasnila je Rivasova.

(Kurir)